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Restaurants & Bars

Gourmet restaurant Obernai, in Alsace

SO
SIGNATURE
Inventive cuisine by Marie and Cyril Bonnard
SO
ECLECTIC
Restaurant | Stub | Brunch... 1,000 pleasures to savour
SO
AUTHENTIC
Local products and seasonal flavours

So delicious

He and she, she and he, Marie Wucher and Cyril Bonnard, both, together. Having gained their experience in the world's best restaurants in Paris, Tokyo, Las Vegas and Dubai, the chefs offer you a varied menu based on local products.
 
They will astound you with new culinary experiences.

The Restaurant

Inventive

The Restaurant

Inventive

Open: Dinner from Monday to Sunday - 7 pm to 10 pm

Terrace: Dinner in the summer period
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08



Photos   MENU

La Stub

Authentic

La Stub

Authentic

Open: Lunchtime from Tuesday to Saturday - 12 pm to 2 pm

Terrace: Dinner in the summer period
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08



Photos   MENU

Brunch

Gourmet

Brunch

Gourmet

Buffet of hors d’œuvres inspired by world cuisine,
main dish served at the table, seven choices,
selection of 50 desserts, old classics and new creations.
 
Open: Sunday lunchtime - 12 pm to 1 pm
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08


 MENU

Breakfast

Live Cuisine

Breakfast

Live Cuisine

Open: Breakfast served daily - 7 am to 10 am
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08 for non residents

Waydelichs'Bar

Cocktails

Habano Lounge

Smoking room

Restaurant
Sunday Brunch
64 EUR per pers.
Le brunch
menus
Menu Brunch
64
Grand Buffet de hors d'Oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
   
Dos de saumon confit
avocat, roquette au yuzu, amandes
ou
Dorade à l'unilatéral
piperade, pesto
Ou
Tournedos de Boeuf* au Poivre
pommes purée, pommes paille
Ou
Carré d'Agneau en croüte d'herbes
artichaut poivrade
   
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
Menu Buffet
58
Grand Buffet de hors-d'oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
   
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
Menu Enfant (jusqu'a 10 ans)
22
Grand Buffet de hors d'Oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
Blanc de volaille à la crème
spätzle ou frites
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
La Stub Carte
Pour vous mettre en appétit
"Grumberekiechle" au Munster
14
Salade verte, Oignons rouges
6 HUÎTRES EXCELLENCE N°3
16
vinaigre à l'échalotte, citron
Saumon fumé en notre fumoir
14
Pomme darphin, Bibeleskäs
Tranche de foie gras aux épices
17
Chutney de fruits secs
Velouté de Champignons
14
Cubes de Foie gras
Pour vous caler l'estomac
Quenelles de brochet au Riesling
21
Epinards
Dos de cabillaud confit
23
Risotto aux Girolles
Paleron de veau
23
Girolles, Pomme purée
Contre-filet* (250gr) au poivre noir
26
Cornet de frites, Petite salade
Cuisse de Canard confite
23
Choucroute nouvelle, pomme ratte
Tartare de boeuf Charolais*
24
Frites
Fromages d'Alsace...
Trio de fromages des chaumes
10
Confiture du Pays
Pour finir en douceur...
Meringue glacée tradition Alsacienne
10
Baba bouchon au rhum vieux, chantilly
10
Torche aux marrons
10
Fondant chocolat minute, glace vanille
10
Sorbet arrosé : framboise ou moine (chocolat & Chartreuse)
10
Pour les enfants
Emincé de volaille à la crème et spätzle - Glace
15
POUR LES SENIORS
Entrée | Plat | Dessert | Apéritif, vins & boissons
45
Le restaurant
carte et menus
Les entrées
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
24
compote de fruits secs, kougelhopf
Fines tranches de saumon
23
mi-cuit, vinaigrette yuzu, shichimi
CRABE MOU CROUSTILLANT
22
guacamole, sauce BBQ, coriandre
Velouté de courges
22
châtaigne, croûtons dorés
Gyozas aux champignons
22
vinaigrette ponzu, truffe aestivum
Les plats
Vapeur de daurade royale
31
lentilles vertes, bisque thaï
THON BLANC “YELLOW TAIL”
33
tataki, ponzu yuzu, pomme purée 
Poitrine de canard d’alsace
33
patate douce, sauce chimichuri, sésame
ENTRECÔTE DE BŒUF BLACK ANGUS
34
sauce poivre noir, pommes allumettes, sucrine au melfort
les garnitures
CŒUR DE SUCRINE
5
POMME PUREE
5
COCOTTE DE LÉGUMES
5
SPÄTZLE AU BEURRE
5
Les fromages
Fromage frais et affinés
12
confiture
MUNSTER FLAMBÉ
10
au marc de gewurztraminer Massenez
Les desserts
SOUFFLÉ CRÉMEUX
12
chocolat grand cru, glace malt
MERINGUE AUX MARRONS
12
glace whisky alsacien
Poire sous un nuage
12
noix sablées, sorbet william
Sablé pressé speculoos
12
glace café, sarrasin grillé
SORBETS & GLACES MAISON
12
(3 boules aux choix)
framboise, mangue, poire
café, chocolat, malt, vanille, whisky
Menu Signature
76
Fines tranches de saumon
mi-cuit, vinaigrette yuzu, shichimi
OU
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
compote de fruits secs, kougelhopf
   
Velouté de courges
châtaignes, crôutons dorés
   
Vapeur de daurade royale
lentilles vertes, bisque thaï
OU
Poitrine de canard d’alsace
patate douce, sauce chimichuri, sésame
   
MUNSTER FERMIER
   
Poire sous un nuage
noix sablées, sorbet william
OU
Sablé préssé speculoos
glace café, sarrasin grillé
Menu enfant (jusqu'à 10ans)
18
ÉMINCÉ DE VOLAILLE
à la crème, spätzle ou frites
PROFITEROLES GLACÉES
chocolat chaud
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