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Restaurants & Bars

Enjoy excellent cuisine in our gourmet restaurant Obernai

SO
SIGNATURE
Inventive cuisine by Marie and Cyril Bonnard
SO
ECLECTIC
Restaurant | Stub | Brunch... 1,000 pleasures to savour

So delicious

He and she, she and he, Marie Wucher and Cyril Bonnard, both, together. Having gained their experience in the world's best restaurants in Paris, Tokyo, Las Vegas and Dubai, the chefs offer you a varied menu based on local products.
 
They will astound you with new culinary experiences.

The Restaurant

Inventive

The Restaurant

Inventive

Open: Dinner from Monday to Sunday - 7 pm to 9 pm

Terrace: Dinner in the summer period (non smoking)
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08



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Brunch

Gourmet

Brunch

Gourmet

Buffet of hors d’œuvres inspired by world cuisine,
main dish served at the table, seven choices,
selection of 50 desserts, old classics and new creations.
 
Open: Sunday lunchtime - 12 pm to 1 pm
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08


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Breakfast

Live Cuisine

Breakfast

Live Cuisine

Open: Breakfast served daily - 7 am to 10 am

Pets: No pets allowed in the restaurants

Waydelichs'Bar

Cocktails

Restaurant
Sunday Brunch
77 EUR per pers.
Le brunch
menus
Menu Brunch
77
Grand Buffet de hors d'Oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
/
Dos de saumon confit
guacamole, vinaigrette yuzu et amandes
ou
Lieu de ligne vapeur
courgettes, sauce soja/sésame
Ou
Entrecôte de veau
shiitakés
Ou
Magret de Canard
artichaut poivrade
/
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
Menu Buffets
69
Grand Buffet de hors-d'oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
/
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
Menu Enfant (jusqu'a 10 ans)
27
Grand Buffet de hors d'Oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
Blanc de volaille à la crème
spätzle ou frites
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
La Stub Carte
Pour vous mettre en appétit
"Grumberekiechle" au Munster
14
Salade verte
6 HUÎTRES EXCELLENCE N°3
16
Vinaigre à l'échalotte, citron
Saumon fumé en notre fumoir
14
Pomme darphin, Bibeleskäs
Foie gras de canard aux épices
17
Chutney de fruits secs
Pour vous caler l'estomac
Quenelles de brochet au Riesling
21
Epinards
Dos de cabillaud confit
23
Risotto safrané, beurre blanc
Paleron de veau
23
Shiitakés, Pomme purée
Contre-filet* (250gr) au poivre noir
26
Cornet de frites, Petite salade
Tartare de boeuf Charolais
24
Frites
Salade César
23
Volaille d'Alsace, anchois et parmesan
Fromages d'Alsace...
Trio de fromages des chaumes
10
Confiture du Pays
Pour finir en douceur...
Meringue glacée
10
 Tradition Alsacienne
Baba au rhum vieux
10
Chantilly
Fondant chocolat minute
10
Glace vanille
Sorbet arrosé
10
framboise ou moine (chocolat & Chartreuse)
Pour les enfants
Emincé de volaille à la crème et spätzle - Glace
16
POUR LES SENIORS
Entrée | Plat | Dessert | Apéritif, vins & boissons
48
Le restaurant
carte et menus
LES ENTRÉES
FINES TRANCHES DE SAUMON
29
betterave, vinaigrette soja-wasabi
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
33
chutney datte Medjool, yuzu, gel de gewurztraminer
SAINT JACQUES SNACKÉES
32
celerisotto, marinière de moules
RISOTTO DE LENTILLES BIO
25
condiment gingembre, parmesan
PETITES RAVIOLES TRUFFÉES
27
oeuf parfait, pleurotes, ponzu truffe
LES PLATS
BRANZINO EN PERSILLADE
38
fricassée de cèpes, câpres frites
LIEU DE LIGNE TERIYAKI
42
carottes, sauce wafu, orange
MAGRET DE CANARD RÔTI
40
sauce barbecue, avocats, coriandre
CONTREFILET DE BOEUF ANGUS
44
au miso, champignons eryngii, ail noir
LES GARNITURES
POMMES PURÉE
7
POMMES FRITES FRAICHES
7
CŒUR DE SUCRINE
7
COCOTTE DE LÉGUMES
7
LES FROMAGES
FROMAGES FRAIS ET AFFINÉS
16
confiture du pays
MUNSTER FLAMBÉ
14
au marc de gewurztraminer
LES DESSERTS
SOUFFLÉ CRÉMEUX
17
chocolat grand cru, glace malt
FEUILLETÉ AUX FIGUES
17
glace feuille de figuier
SUNDAE PATATE DOUCE
17
sauce caramel, cake sirop d'érable
PANNACOTTA YUZU
17
mûres, pickles et sorbet
SORBETS & GLACES MAISON
17
(3 boules aux choix)
framboise, mangue, mûre
chocolat, malt, tonka, vanille
MENU SIGNATURE
90
FINES TRANCHES DE SAUMON
betterave, vinaigrette soja-wasabi
OU
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
chutney datte Medjool, gel gewurztraminer
/
RISOTTO DE LENTILLES BIO
condiment gingembre, parmesan
/
LIEU DE LIGNE TERIYAKI
carottes, sauce wafu, orange
OU
MAGRET DE CANARD RÔTI
sauce barbecue, avocats, coriandre
/
MUNSTER FERMIER
/
SUNDAE PATATE DOUCE
sauce caramel, cake sirop d'érable
OU
PANNACOTTA YUZU
mûres, pickles et sorbet
MENU ENFANT (jusqu'à 10ans)
26
ÉMINCÉ DE VOLAILLE
à la crème, spätzle ou frites
PROFITEROLE GLACÉE
chocolat chaud
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    Last available rooms
    Secure payment at no additional cost
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