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Restaurants & Bars

Gourmet restaurant Obernai, in Alsace

SO
SIGNATURE
Inventive cuisine by Marie and Cyril Bonnard
SO
ECLECTIC
Restaurant | Stub | Brunch... 1,000 pleasures to savour
SO
AUTHENTIC
Local products and seasonal flavours

So delicious

He and she, she and he, Marie Wucher and Cyril Bonnard, both, together. Having gained their experience in the world's best restaurants in Paris, Tokyo, Las Vegas and Dubai, the chefs offer you a varied menu based on local products.
 
They will astound you with new culinary experiences.

The Restaurant

Inventive

The Restaurant

Inventive

Open: Dinner from Tuesday to Sunday - 7 pm to 10 pm (open Monday evenings in July and August)

Terrace: Dinner in the summer period
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08



Photos   MENU

La Stub

Authentic

La Stub

Authentic

Open: Lunchtime from Tuesday to Saturday - 12 pm to 2 pm

Terrace: Dinner in the summer period
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08



Photos   MENU

Brunch

Gourmet

Brunch

Gourmet

Buffet of hors d’œuvres inspired by world cuisine,
main dish served at the table, seven choices,
selection of 50 desserts, old classics and new creations.
 
Open: Sunday lunchtime - 12 pm to 1 pm
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08


 MENU

Breakfast

Live Cuisine

Breakfast

Live Cuisine

Open: Breakfast served daily - 7 am to 10 am
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08 for non residents

Waydelichs'Bar

Cocktails

Habano Lounge

Smoking room

Restaurant Offers
Sunday Brunch
64 EUR per pers.
Le brunch
menus
Menu Brunch
64
Grand Buffet de hors d'Oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
   
Dos de saumon confit
avocat, roquette au yuzu, amandes
ou
Dorade à l'unilatéral
piperade, pesto
Ou
Tournedos de Boeuf* au Poivre
pommes purée, pommes paille
Ou
Carré d'Agneau en croüte d'herbes
artichaut poivrade
   
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
Menu Buffet
58
Grand Buffet de hors-d'oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
   
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
Menu Enfant (jusqu'a 10 ans)
22
Grand Buffet de hors d'Oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
Blanc de volaille à la crème
spätzle ou frites
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
La Stub Carte
Pour vous mettre en appétit
"Grumberekiechle" au Munster
13
Salade verte, Oignons rouges
Croustillant de tête de Veau
14
Gribiche, Panaché de salades
Saumon fumé en notre fumoir
14
Pomme darphin, Bibeleskäs
Tranche de foie gras aux épices
16
Chutney de fruits secs
Melon Charentais
13
 Jambon Serrano
Pour vous caler l'estomac
Quenelles de brochet au Riesling
20
Epinards
Dos de cabillaud confit
22
Risotto aux Girolles
Paleron de veau
22
Girolles, Pomme purée
Contre-filet* (250gr) au poivre noir
25
Cornet de frites, Petite salade
Salade Caesar
20
Volaille d'Alsace, Anchois et Parmesan
Tartare de boeuf Charolais*
23
Frites
Fromages d'Alsace...
Trio de fromages des chaumes
9
Confiture du Pays
Pour finir en douceur...
Meringue glacée tradition Alsacienne
9
Baba bouchon au rhum vieux, chantilly
9
Millefeuille aux fraises
9
Mirabelles rôties, glace vanille
9
Sorbet arrosé : framboise ou moine (chocolat & Chartreuse)
9
3 boules de glaces ou sorbets
9
fraise, framboise, mangue, chocolat, vanille
Pour les enfants
Emincé de volaille à la crème et spätzle - Glace
15
POUR LES SENIORS
Entrée | Plat | Dessert | Apéritif, vins & boissons
45
Le restaurant
carte et menus
Les entrées
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
24
abricots, champignons de Paris, kougelhopf
Fines tranches de saumon
23
mi-cuit, ponzu truffe, riz soufflé
CRABE MOU CROUSTILLANT
22
houmous de petits pois, concombre pickles
Artichaut et truffe d'été
22
pignons de pin, roquette
Soupe froide de fèves au Zaatar
22
feta, pickles girolles, croûtons
Les plats
Daurade royale en persillade
31
duxelle de petits gris, soufflé de pommes de terre, girolles
THON BLANC “YELLOW TAIL”
33
guacamole, amandes, vinaigrette yuzu, jalapenos pickles
Volaille d'Alsace et truffe d'été
33
artichauts, parmesan  
ENTRECÔTE DE BŒUF BLACK ANGUS
34
vierge riviera, pomme paille
les garnitures
CŒUR DE SUCRINE
5
POMME PUREE
5
COCOTTE DE LÉGUMES
5
SPÄTZLE AU BEURRE
5
Les fromages
Fromage frais et affinés
12
confiture
MUNSTER FLAMBÉ
10
au marc de gewurztraminer Massenez
Les desserts
SOUFFLÉ CRÉMEUX
12
chocolat grand cru, glace malt
Meringue fraises et framboises
12
sorbet fruits rouges
Cerises flambées au Kirsch
12
blanc manger amandes
Sablé vanille chocolat caramel
12
glace cacahuètes
SORBETS & GLACES MAISON
12
(3 boules aux choix)
fraise, framboise, cerise, mangue, cacahuète
chocolat, malt, vanille
Menu Signature
76
Fines tranches de saumon
mi-cuit, ponzu-truffe, riz soufflé
OU
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
abricots, champignons de Paris, kougelhopf
   
Soupe froide de fèves au Zaatar
feta, pickles firolles, croûtons
   
Daurade royale en persillade
duxelles de petits gris, soufflé de pommes de terre, girolles
OU
VOLAILLE D’ALSACE ET Truffe d'été
artichauts, parmesan  
   
MUNSTER FERMIER
   
Cerises flambées au Kirsch
blanc manger amandes
OU
Sablé vanille chocolat et caramel
glace cachuète
Menu enfant (jusqu'à 10ans)
18
ÉMINCÉ DE VOLAILLE
à la crème, spätzle ou frites
PROFITEROLES GLACÉES
chocolat chaud
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