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Restaurants & Bars

Gourmet restaurant Obernai, in Alsace

SO
SIGNATURE
Inventive cuisine by Marie and Cyril Bonnard
SO
ECLECTIC
Restaurant | Stub | Brunch... 1,000 pleasures to savour

So delicious

He and she, she and he, Marie Wucher and Cyril Bonnard, both, together. Having gained their experience in the world's best restaurants in Paris, Tokyo, Las Vegas and Dubai, the chefs offer you a varied menu based on local products.
 
They will astound you with new culinary experiences.

The Restaurant

Inventive

The Restaurant

Inventive

Open: Dinner from Monday to Sunday - 7 pm to 9 pm

Terrace: Dinner in the summer period
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08



Photos   MENU

Brunch

Gourmet

Brunch

Gourmet

Buffet of hors d’œuvres inspired by world cuisine,
main dish served at the table, seven choices,
selection of 50 desserts, old classics and new creations.
 
Open: Sunday lunchtime - 12 pm to 1 pm
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08


 MENU

Breakfast

Live Cuisine

Breakfast

Live Cuisine

Open: Breakfast served daily - 7 am to 10 am

Pets: No pets allowed in the restaurants

Waydelichs'Bar

Cocktails

Habano Lounge

Smoking room

Restaurant
Sunday Brunch
71 EUR per pers.
Le brunch
menus
Menu Brunch
71
Grand Buffet de hors d'Oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
/
Dos de saumon confit
guacamole, vinaigrette yuzu et amandes
ou
Lieu de ligne vapeur
patate douce, sauce soja/sésame
Ou
Entrecôte de veau
shiitakés, pommes purée
Ou
Magret de Canard
artichaut poivrade
/
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
Menu Buffets
63
Grand Buffet de hors-d'oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
/
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
Menu Enfant (jusqu'a 10 ans)
25
Grand Buffet de hors d'Oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
Blanc de volaille à la crème
spätzle ou frites
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
La Stub Carte
Pour vous mettre en appétit
"Grumberekiechle" au Munster
14
Salade verte
6 HUÎTRES EXCELLENCE N°3
16
Vinaigre à l'échalotte, citron
Saumon fumé en notre fumoir
14
Pomme darphin, Bibeleskäs
Foie gras de canard aux épices
17
Chutney de fruits secs
Pour vous caler l'estomac
Quenelles de brochet au Riesling
21
Epinards
Dos de cabillaud confit
23
Risotto safrané, beurre blanc
Paleron de veau
23
Shiitakés, Pomme purée
Contre-filet* (250gr) au poivre noir
26
Cornet de frites, Petite salade
Tartare de boeuf Charolais
24
Frites
Salade César
23
Volaille d'Alsace, anchois et parmesan
Fromages d'Alsace...
Trio de fromages des chaumes
10
Confiture du Pays
Pour finir en douceur...
Meringue glacée
10
 Tradition Alsacienne
Baba au rhum vieux
10
Chantilly
Fondant chocolat minute
10
Glace vanille
Sorbet arrosé
10
framboise ou moine (chocolat & Chartreuse)
Pour les enfants
Emincé de volaille à la crème et spätzle - Glace
16
POUR LES SENIORS
Entrée | Plat | Dessert | Apéritif, vins & boissons
48
Le restaurant
carte et menus
LES ENTRÉES
SAUMON EN GRAVELAX
28
vinaigrette soja-wasabi, riz soufflé
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
32
condiment griottes, gel de gentiane
ASPERGES BLANCHES CROUSTILLANTES
28
mayo lime, caviar de truite, salsa verde
CRÉMEUX D'AVOCAT
23
petits pois, sauce curry-mango
RISOTTO DE LENTILLES BIO
26
vinaigrette truffe gingembre, parmesan
DOMBURI VÉGÉTAL
24
avocat, vinaigrette nippone
LES PLATS
LIEU DE LIGNE CARAMÉLISÉ
35
houmous d'avocat, petits pois, vinaigrette sésame
DAURADE SÉBASTE
37
chimichurri, riz pilaf, beurre blanc
MAGRET DE CANARD
37
condiment kumquat - yuzu, endives teriyaki
ENTRECÔTE DE VEAU
39
artichauts, fleurs de câpres
LES GARNITURES
POMMES PURÉE
5
POMMES FRITES
5
CŒUR DE SUCRINE
5
COCOTTE DE LÉGUMES
5
LES FROMAGES
FROMAGES FRAIS ET AFFINÉS
15
confiture du pays
MUNSTER FLAMBÉ
13
au marc de gewurztraminer Massenez
LES DESSERTS
SOUFFLÉ CRÉMEUX
14
chocolat grand cru, glace malt
SABLÉ FRAISES-YUZU
14
sorbet gariguette
TIRAMISU MINUTE
14
glace arabica
MERINGUE GLACÉE
14
rhubarbe-fraise
SORBETS & GLACES MAISON
14
(3 boules aux choix)
mangue, fraise, rhubarbe
café, chocolat, malt, vanille
MENU SIGNATURE
82
SAUMON EN GRAVELAX
vinaigrette soja, wasabi, riz soufflé
OU
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
condiment griottes, gel de gentiane
/
RISOTTO DE LENTILLES BIO
vinaigrette truffe-gingembre, parmesan
/
LIEU DE LIGNE CARAMÉLISÉ
houmous d'avocat, petites pois, vinaigrette sésame
OU
MAGRET DE CANARD
condiment kumquat-yuzu, endives teriyaki
/
MUNSTER FERMIER
/
SABLÉ FRAISES-YUZU
sorbet gariguette
OU
TIRAMISU MINUTE
glace arabica
MENU ENFANT (jusqu'à 10ans)
23
ÉMINCÉ DE VOLAILLE
à la crème, spätzle ou frites
PROFITEROLES GLACÉES
chocolat chaud
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