Stay
Event
Day Spa
YOUR EVENT
Your informations
form-form-spa-group-rest
Restaurants & Bars

Gourmet restaurant Obernai, in Alsace

SO
SIGNATURE
Inventive cuisine by Marie and Cyril Bonnard
SO
ECLECTIC
Restaurant | Stub | Brunch... 1,000 pleasures to savour

So delicious

He and she, she and he, Marie Wucher and Cyril Bonnard, both, together. Having gained their experience in the world's best restaurants in Paris, Tokyo, Las Vegas and Dubai, the chefs offer you a varied menu based on local products.
 
They will astound you with new culinary experiences.

The Restaurant

Inventive

The Restaurant

Inventive

Open: Dinner from Monday to Sunday - 7 pm to 9 pm

Terrace: Dinner in the summer period
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08



Photos   MENU

Brunch

Gourmet

Brunch

Gourmet

Buffet of hors d’œuvres inspired by world cuisine,
main dish served at the table, seven choices,
selection of 50 desserts, old classics and new creations.
 
Open: Sunday lunchtime - 12 pm to 1 pm
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08


 MENU

Breakfast

Live Cuisine

Breakfast

Live Cuisine

Open: Breakfast served daily - 7 am to 10 am

Pets: No pets allowed in the restaurants

Waydelichs'Bar

Cocktails

Habano Lounge

Smoking room

Restaurant
Sunday Brunch
73 EUR per pers.
Le brunch
menus
Menu Brunch
73
Grand Buffet de hors d'Oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
/
Dos de saumon confit
guacamole, vinaigrette yuzu et amandes
ou
Lieu de ligne vapeur
patate douce, sauce soja/sésame
Ou
Entrecôte de veau
shiitakés, pommes purée
Ou
Magret de Canard
artichaut poivrade
/
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
Menu Buffets
65
Grand Buffet de hors-d'oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
/
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
Menu Enfant (jusqu'a 10 ans)
25
Grand Buffet de hors d'Oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
Blanc de volaille à la crème
spätzle ou frites
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
La Stub Carte
Pour vous mettre en appétit
"Grumberekiechle" au Munster
14
Salade verte
6 HUÎTRES EXCELLENCE N°3
16
Vinaigre à l'échalotte, citron
Saumon fumé en notre fumoir
14
Pomme darphin, Bibeleskäs
Foie gras de canard aux épices
17
Chutney de fruits secs
Pour vous caler l'estomac
Quenelles de brochet au Riesling
21
Epinards
Dos de cabillaud confit
23
Risotto safrané, beurre blanc
Paleron de veau
23
Shiitakés, Pomme purée
Contre-filet* (250gr) au poivre noir
26
Cornet de frites, Petite salade
Tartare de boeuf Charolais
24
Frites
Salade César
23
Volaille d'Alsace, anchois et parmesan
Fromages d'Alsace...
Trio de fromages des chaumes
10
Confiture du Pays
Pour finir en douceur...
Meringue glacée
10
 Tradition Alsacienne
Baba au rhum vieux
10
Chantilly
Fondant chocolat minute
10
Glace vanille
Sorbet arrosé
10
framboise ou moine (chocolat & Chartreuse)
Pour les enfants
Emincé de volaille à la crème et spätzle - Glace
16
POUR LES SENIORS
Entrée | Plat | Dessert | Apéritif, vins & boissons
48
Le restaurant
carte et menus
LES ENTRÉES
TRANCHES DE SAUMON MARINÉES
28
yuzu, oignon pickles, pommes chips
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
32
poires williams, gel de vin chaud, kougelhopf
TATAKI DE BOEUF NOIR DE BALTIQUE
28
champignons marinés, vinaigrette ail - gingembre
RISOTTO DE LENTILLES BIO
26
condiment truffe, parmesan
PETITES RAVIOLES AUX CÈPES
24
oeuf parfait en persillade
NAGE DE CÉLERI RAVE
24
raifort, truffe noire
LES PLATS
FILET DE TRUITE CARAMELISÉ
36
avocat, vinaigrette wasabi - sésame
SAINT JACQUES SNACKÉES
39
navets, condiment Thaï, beurre blanc
POITRINE DE VOLAILLE D'ALSACE
36
céleri rave, gel de ponzu, poulette raifort
ENTRECÔTE DE BŒUF ANGUS
41
shiitakés frits, sauce soja truffée
LES GARNITURES
POMMES PURÉE
6
POMMES FRITES
6
CŒUR DE SUCRINE
6
COCOTTE DE LÉGUMES
6
LES FROMAGES
FROMAGES FRAIS ET AFFINÉS
15
confiture du pays
MUNSTER FLAMBÉ
13
au marc de gewurztraminer Massenez
LES DESSERTS
SOUFFLÉ CRÉMEUX
14
chocolat grand cru, glace malt
DACQUOISES EXOTIQUE
14
matcha, sorbet mangue
MERINGUE MARRONS
14
sorbet eglantine
SABLÉ CHOCOLAT
14
glace tonka
SORBETS & GLACES MAISON
14
(3 boules aux choix)
fraise, mangue, églantine
chocolat, malt, tonka, vanille
MENU SIGNATURE
84
TRANCHES DE SAUMON MARINÉES
yuzu, oignons pickles, pommes chips
OU
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
poire williams, gel de vin chaud, kougelhopf
/
RISOTTO DE LENTILLES BIO
condiment truffe, parmesan
/
FILET DE TRUITE CARAMÉLISÉ
avocat, vinaigrette wasabi - sésame
OU
POITRINE DE VOLAILLE D'ALSACE
céleri rave, gel de ponzu, poulette raifort
/
MUNSTER FERMIER
/
DACQUOISE EXOTIQUE
matcha, sorbet mangue
OU
SABLÉ CHOCOLAT
glace tonka
MENU ENFANT (jusqu'à 10ans)
23
ÉMINCÉ DE VOLAILLE
à la crème, spätzle ou frites
PROFITEROLES GLACÉES
chocolat chaud
Advantages we offer     Best available prices
    Last available rooms
    Secure payment at no additional cost
    Direct assistance provided by hotel staff

NO AVAILABILITY

We have not found any availability for your selected criteria. This may be due to the following reasons:

    The rooms may no longer be available for this period.
    If there are three or more of you, please contact us directly.
    The promotional code you entered is no longer valid or is not applicable to this type of service.


For more details, you can contact us directly by telephone on +33(0)3 88 95 50 08
Don't miss out
Gift sets
BOOK your next stay
VOTED BEST LUXURY SPA - Yonaguni Spa
ANNUAL CLOSURES
Winter holiday
24th + 25th December