form-form-spa-group-rest
form-form-restaurant-group-rest
Restaurants & Bars

Enjoy excellent cuisine in our gourmet restaurant Obernai

SO
SIGNATURE
Inventive cuisine by Marie and Cyril Bonnard
SO
ECLECTIC
Restaurant | Stub | Brunch... 1,000 pleasures to savour

So delicious

He and she, she and he, Marie Wucher and Cyril Bonnard, both, together. Having gained their experience in the world's best restaurants in Paris, Tokyo, Las Vegas and Dubai, the chefs offer you a varied menu based on local products.
 
They will astound you with new culinary experiences.

The Restaurant

Inventive

The Restaurant

Inventive

Open: Dinner from Monday to Sunday - 7 pm to 9 pm

Terrace: Dinner in the summer period
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08



Photos   MENU

Brunch

Gourmet

Brunch

Gourmet

Buffet of hors d’œuvres inspired by world cuisine,
main dish served at the table, seven choices,
selection of 50 desserts, old classics and new creations.
 
Open: Sunday lunchtime - 12 pm to 1 pm
Pets: No pets allowed in the restaurants
Bookings +33 (0)3 88 95 50 08


 MENU

Breakfast

Live Cuisine

Breakfast

Live Cuisine

Open: Breakfast served daily - 7 am to 10 am

Pets: No pets allowed in the restaurants

Waydelichs'Bar

Cocktails

Restaurant
Sunday Brunch
77 EUR per pers.
Le brunch
menus
Menu Brunch
77
Grand Buffet de hors d'Oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
/
Dos de saumon confit
guacamole, vinaigrette yuzu et amandes
ou
Lieu de ligne vapeur
courgettes, sauce soja/sésame
Ou
Entrecôte de veau
shiitakés
Ou
Magret de Canard
artichaut poivrade
/
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
Menu Buffets
69
Grand Buffet de hors-d'oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
/
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
Menu Enfant (jusqu'a 10 ans)
27
Grand Buffet de hors d'Oeuvre
saveurs d'ici et d'ailleurs du chef Cyril
Blanc de volaille à la crème
spätzle ou frites
Grand buffet de desserts
gourmandises de notre cheffe Marie
La Stub Carte
Pour vous mettre en appétit
"Grumberekiechle" au Munster
14
Salade verte
6 HUÎTRES EXCELLENCE N°3
16
Vinaigre à l'échalotte, citron
Saumon fumé en notre fumoir
14
Pomme darphin, Bibeleskäs
Foie gras de canard aux épices
17
Chutney de fruits secs
Pour vous caler l'estomac
Quenelles de brochet au Riesling
21
Epinards
Dos de cabillaud confit
23
Risotto safrané, beurre blanc
Paleron de veau
23
Shiitakés, Pomme purée
Contre-filet* (250gr) au poivre noir
26
Cornet de frites, Petite salade
Tartare de boeuf Charolais
24
Frites
Salade César
23
Volaille d'Alsace, anchois et parmesan
Fromages d'Alsace...
Trio de fromages des chaumes
10
Confiture du Pays
Pour finir en douceur...
Meringue glacée
10
 Tradition Alsacienne
Baba au rhum vieux
10
Chantilly
Fondant chocolat minute
10
Glace vanille
Sorbet arrosé
10
framboise ou moine (chocolat & Chartreuse)
Pour les enfants
Emincé de volaille à la crème et spätzle - Glace
16
POUR LES SENIORS
Entrée | Plat | Dessert | Apéritif, vins & boissons
48
Le restaurant
carte et menus
LES ENTRÉES
TARTARE DE SAUMON
29
concombre mariné, émulsion tofu
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
33
poir william, gel de vin chaud
RISOTTO DE LENTILLES BIO
26
condiment truffe, ciboulette et parmesan
RAVIOLES DE SHIITAKÉS
25
oeuf parfait, vinaigrette thaï
LES PLATS
DOS DE TRUITE TERIYAKI
37
pomme purée, vinaigrette yuzu
NOIX DE SAINT JACQUES
39
choux fleur, beurre blanc à la feuille d'huître
MAGRET DE CANARD RÔTI
38
date medjoul, citron, pickles d'oignon
ENTRECÔTE DE BOEUF ANGUS
47
padrons et shitakés frits, sauce hoisin au poivre noir
LES GARNITURES
POMMES PURÉE
6
POMMES FRITES
6
CŒUR DE SUCRINE
6
COCOTTE DE LÉGUMES
6
LES FROMAGES
FROMAGES FRAIS ET AFFINÉS
15
confiture du pays
MUNSTER FLAMBÉ
13
au marc de gewurztraminer Massenez
LES DESSERTS
SOUFFLÉ CRÉMEUX
15
chocolat grand cru, glace malt
POMME GRANNY SMITH
15
caramel, crumble, glace cidre
POIRE POCHEE AU SIROP D'ERABLE
15
crème pécan, sorbet william
CAFÉ GLACÉ INTENSE
15
grué, feuilles de chocolat Komontu
SORBETS & GLACES MAISON
15
(3 boules aux choix)
framboise, mangue, poire
café, chocolat, cidre, malt, vanille
MENU SIGNATURE
85
SASHIMI DE SAUMON
vinaigrette nippone, betterave, shiso
OU
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
datte medjool, citron, kougelhopf
/
RISOTTO DE LENTILLES BIO
condiment truffe, ciboulette
/
NOIX DE SAINT JACQUES
pomme purée, vinaigrette ail et gingembre
OU
MAGRET DE CANARD RÔTI
poire, pickles de daikon, sauce hoisin
/
MUNSTER FERMIER
/
POMME GRANNY SMITH
caramel, crumble, glace cidre
OU
CAFÉ GLACÉ INTENSE
grué, feuilles de chocolat Komontu
MENU ENFANT (jusqu'à 10ans)
24
ÉMINCÉ DE VOLAILLE
à la crème, spätzle ou frites
PROFITEROLE GLACÉE
chocolat chaud
Advantages we offer     Best available prices
    Last available rooms
    Secure payment at no additional cost
    Direct assistance provided by hotel staff

NO AVAILABILITY

We have not found any availability for your selected criteria. This may be due to the following reasons:

    The rooms may no longer be available for this period.
    If there are three or more of you, please contact us directly.
    The promotional code you entered is no longer valid or is not applicable to this type of service.


For more details, you can contact us directly by telephone on +33(0)3 88 95 50 08
Don't miss out
Gift sets
BOOK your next stay
VOTED BEST LUXURY SPA - Yonaguni Spa
ANNUAL CLOSURES
Winter holidays
24th + 25th December
2 weeks in January

Summer holidays
2 weeks in June/july